CAT AVENTURE

El Vaixell

Las caracteristiques del Cat Aventure, construit a La Rochelle (França) són les seguents:

Eslora: 24,80 m.

Manega: 12,80 m.

Desplaçament: 47,44 GT.

Calat: 1,30 m.

Motorització: 2 x 150 CV.

Superficie Vélica Total: 325 m2.

Capacitat màxima de passatgers: 125.

Un Catamarà amb unes característiques úniques a Europa

Més de 200 metres quadrats, àrees ambientades en un Beach club amb llits balinesos, i equip de so que no ha d’envejar res als clubs més exclusius, i un modern disseny nàutic.

L’estil ‘Cat Aventure’ va més enllà del que s’espera d’un Catamarà. És un estat d’ànim, una sensació de luxe que no té res a veure amb allò superficial i en què hi ha un lloc per a tots.

Els nostres estàndards de qualitat són alts, treballem amb les principals marques, amb la tripulació més ben formada, amb persones i empreses que comparteixen el concepte d’exclusivitat que volem oferir a tothom que puja a bord. I el més important, fem que cada sortida que realitzem tingui la personalitat i el detall diferenciador que ho faci inigualable

La nostra empresa fundada el 1998 amb una aposta segura pel turisme nàutic, on hem trobat el nostre lloc. Gràcies a aquest recorregut podem afirmar que estem al top de les sortides day charter que es realitzen al nostre pais

La nostra tripulació i resta del personal, han estat seleccionats per la seva personalitat, i en especial pel seu amor pel mar. Podeu estar segurs que rebreu una atenció molt especial per part d’ells, i que el vostre dia al mar el recordereu durant molt de temps.

L’empresa ha rebut molts reconeixements, des del seu neixement ara ja fa vintitres anys, convertint-nos en els pioners dels catamarans de passatge a vela. Si vols navegar amb estil i experimentar les meravelles del mar, aleshores “Cat Aventure”.

Passeig Miramar (davant el número 42)

PORT DE CAMBRILS

43850 Cambrils

Tel.: +34 977 381 552 / 630985817

Whatsapp 609485469

Email: info@cataventure.com